Devices & Accessories
Inktvis "à Lagareiro"
Prep. 15 min
Total 1 h 30 min
6 portie
Ingredients
-
vastkokende aardappel klein, met schil1000 g
-
zout, grof100 g
-
water100 g
-
inktvis (ongeveer 1000 g), in grote stukken gesneden1
-
ui gehalveerd80 g
-
teentjes knoflook6
-
korianderbladeren, vers20 g
-
olijfolie100 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
6994.2 mg
Protein
37.8 g
Calories
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Fat
36.1 g
Fibre
5.4 g
Saturated Fat
5.1 g
Carbohydrates
38.2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Spareribs met glazuur van appel en honing
No ratings
Geode cake
No ratings
Fatayer met kaas en munt
2 h
Scandinavische brunch
No ratings
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
No ratings
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 min
Sojamelk en gestoomde broodjes
No ratings
Lams- en Quinoastoofpot
No ratings
Alcoholvrije Bessen Mojito
5 min
Quiche met Ricotta en Paprika
No ratings
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
No ratings
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 min