Devices & Accessories
Hollandaise saus
Prep. 5 min
Total 15 min
500 gram
Ingredients
-
citroensap, vers geperst20 - 40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ - 1 theelepel
-
peper, vers gemalen1 - 2 snuifjes
-
water10 - 20 g
Difficulty
easy
Nutrition per 500 gram
Sodium
939 mg
Protein
48 g
Calories
15119 kJ /
3611 kcal
Fat
380 g
Fibre
0.2 g
Saturated Fat
203 g
Carbohydrates
11 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Gebakken Matcha-Havermoutpap
No ratings
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12 h 20 min
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
No ratings
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
No ratings
Pindakaas en koekjesijs
No ratings
Vegetarische hamburger
45 min
Tiramisu met chocolade en chili
No ratings
Zalm mozaïek
No ratings
Salmorejo
No ratings
Macadamia Chocolade Koekjes
45 min
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25 h
Béarnaisesaus
No ratings