Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g de lait
- 40 g de levure boulangère fraîche
- 600 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel fin
- 600 g d'eau, pour la cuisson
- 2 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- 1 œuf
- 2 c. à soupe de fleur de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1010 kJ / 237 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Carbohydrates
- 45 g
- Fat
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1 godz. 55 min
Spätzles aux girolles
50 min
Manneles
1 Std. 30 Min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3 Std. 20 Min
Brioche tressée à la cannelle
3 Std.
Gnocchis
45 min
Bagel
1h 10min
Fougasse au romarin
3h 25min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Fougasse
2h
Pretzels
1h 15min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3 Std.