Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g de lait
- 40 g de levure boulangère fraîche
- 600 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel fin
- 600 g d'eau, pour la cuisson
- 2 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- 1 œuf
- 2 c. à soupe de fleur de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1010 kJ / 237 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Carbohydrates
- 45 g
- Fat
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1 Std. 55 Min
Brioche tressée à la cannelle
3 Std.
Fougasse
2sa
Fougasse à la tomate et au chorizo
3h 20min
Focaccia aux oignons
2h 15min
Pâtes fraîches
1h
Fougasse au romarin
3 godz. 25 min
Pretzels
1sa 15 dk
Manneles
1sa 30 dk
Bagel
1 godz. 10 min
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3h 45min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3 Std.