Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g d'échalotes
- 150 g de vinaigre de riz
- 100 g d'eau
- 50 g de miel
- 1 c. à café de sel
- quelques feuilles de romarin frais, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 268.2 kJ / 64.1 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Carbohydrates
- 14.9 g
- Fat
- 0.1 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 422.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Gressins au sésame et citron, houmous de lentilles corail
2h 45min
Kouign-amann à l'ail et au parmesan
3 godz. 15 min
Soupe froide au kimchi 🌶️🌶️
10 Min
Gressins au fromage et pesto tout vert
1h 30min
Pâte à tartiner poire-vanille-gingembre
1h 25 min
Rillettes de lentilles aux noix
25 min
Yaourt épicé aux pistaches et petits pains plats
13 godz. 20 min
Tartinade aux champignons
30 min
Soupe froide concombre-menthe et quenelles de chèvre frais
15 Min
Ginger beer
24h
Chutney pomme, échalote et cannelle
45 Min
Galettes de spaghetti de patates douces (latkes)
55 min