Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 15 g de feuilles de basilic frais
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 25 g d'huile d'olive extra vierge
- 800 g de tomates, en boîte
- 1 c. à café de sucre
-
2
c. à café de bouillon de légumes en pâte
or 2 de bouillon de légumes (pour 0,5l) - 100 g d'eau
- 1 c. à soupe d'assaisonnement à l'italienne
- 1000 g de gnocchi (frais et préparés d'avance)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2397 kJ / 568 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 85 g
- Fat
- 16 g
- Fibre
- 3.1 g
In Collections
Alternative recipes
Curry de poisson
35min
Bœuf au tamarin et riz gluant
No ratings
Chili con carne
No ratings
Hiboux en fromage
No ratings
Mini-plumcake au yogourt
40min
Tarte aux légumes
25 menit
Röstis de légumes et sauce forestière à la crème
1 Std. 15 Min
Risotto à la tomate et au basilic
30min
Cannellonis
1h 20min
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50min
Soupe de légumes à l’orge perlée
1 Std. 15 Min
Bolognaise au soja
No ratings