Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 feuilles de nori, grossièrement déchirées
-
500
g de bouillon dashi, froid (voir "Conseil(s)")
or 500 g de bouillon de légumes - 2 œufs
- 120 g de farine de blé
- 50 g de farine de riz
- 1 c. à café de sel
- 200 g de poulpe cuit, en tranches de 0,5 cm d’épaisseur
- 4 cives, émincées
- huile, pour la poêle
- 5 c. à soupe de sauce teriyaki ou yakitori
- 3 c. à soupe de mayonnaise
- 25 g de flocons de bonite séchée
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 135 kJ / 32 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Corn dogs au fromage fondant
20 min
Jus détox
10 min
Pasta maison
55min
Baguette au sarrasin
15h 25 min
Burger scandinave
4h 10min
L'histoire Vorwerk
No ratings
Guyappymix - B
1 Std.
Sirop de gousse de vanille
30 Min
Spaghetti noir aux gambas
45 Min
Granité au café
4h
Boisson chaude à la noisette
20 min
Poulet thaï et riz gluant
8h 40 min.