Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 65 g de raisins secs
- 20 g de rhum
- 500 g d'eau
- 1000 g de patates douces, coupées en morceaux (2-3 cm)
- 100 g de beurre, en morceaux, et un peu pour le moule
- 3 œufs, et 1 jaune
- 150 g de sucre en poudre
- 10 g de sucre vanillé
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1842.7 kJ / 440.4 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Carbohydrates
- 68.9 g
- Fat
- 16 g
- Saturated Fat
- 9.3 g
- Fibre
- 5.4 g
- Sodium
- 135.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Cinnamon rolls en croûte de noix caramélisées
3 godz. 30 min
Marinade coréenne pour le porc
5 Min
Achards de légumes
40 min
Gratin de chouchous
55 min
Lentilles de Cilaos
50 min
Riz zembrocal
55 min
Rougail dakatine, piment et coriandre
15 min
Palets bretons à la coco
45 min
Gaufres roses aux fruits
30min
Sauce au piment doux
40 min
Quiche lorraine sans gluten
1 godz. 30 min
Boisson onctueuse banane, avoine et thé chaï
1 godz. 40 min