![Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F9D9A687-D684-46B7-8F3B-AF4C899AC002/Derivates/118DD4F3-8B47-45C1-AB7B-5A2926EA92A3.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Chocoladebonentaart
- 120 g boter in blokjes gesneden, plus extra voor het invetten
- 400 g kidneybonen, uit blik, licht gespoeld en uitgelekt
-
1
el water
or 1 el gezette koffie - 5 eieren, medium (53-63 g)
- 1 el vanillepasta
- 180 g kokosbloesemsuiker
- 70 g cacaopoeder, ongezoet
- 1 tl bakpoeder
- 1 tl bicarbonaat van sodium
- ½ tl zeezout
Kokosnoot botercrème glazuur
- 200 g kokosbloesemsuiker
- 20 g volle melk
- 80 g boter, zacht
- 1 tl vanillepasta
- 1 ½ el cacaopoeder, ongezoet
- Nutrition
- per 1 sneetje
- Calories
- 1356 kJ / 322 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 37 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Brak ocen
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Brak ocen
Kikkererwten shoarma salade bowl
Brak ocen
Mochi's met sesamvulling
50 min
Avocadosap met dadels
5 Min
Batbout met kaas
30 min
Harira
7h
Rugelach met pistache-halva
Brak ocen
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Brak ocen
Limonade
5 Min
Pistache en amandel filo spiraal
Brak ocen
IJskroon van meringue en frambozen
Brak ocen