Devices & Accessories
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Prep. 30 min
Total 1 h 30 min
4 porties
Ingredients
-
bloem70 g
-
broodkruim70 g
-
eieren4
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
water300 g
-
aardappelen geschild, in blokjes (1,5 cm)200 g
-
kippenbouten, zonder vel4
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in kleine stukjes30 g
-
zout1 ½ tl
-
peper½ tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
paprika, zoet1 tl
-
mozzarella in blokjes150 g
-
olie om te frituren
Mayonaisedip
-
zonnebloemolie200 g
-
rode ui40 g
-
ei1
-
citroensap1 tl
-
sriracha saus2 tl
-
peper2 snuifjes
-
zout3 snuifjes
-
peterselie, vers gehakt, voor de garnering
Difficulty
advanced
Nutrition per 1 portie
Sodium
1828.3 mg
Protein
62.3 g
Calories
4732.4 kJ /
1131.1 kcal
Fat
81.3 g
Fibre
2.9 g
Saturated Fat
20.9 g
Carbohydrates
38.5 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Klassiekers met een twist
5 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Ossenstaart Shepherd's Pie
Keine Bewertungen
Temaki Sushi
Keine Bewertungen
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Keine Bewertungen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Paaspastei
Keine Bewertungen
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Glutenvrije kerstfruitcake
Keine Bewertungen
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Keine Bewertungen
IJs van Mango en Passievrucht
Keine Bewertungen
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Keine Bewertungen
Lactosevrije luikse wafels
Keine Bewertungen