Devices & Accessories
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Prep. 45 min
Total 1 h 30 min
4 porties
Ingredients
Raviolideeg
-
bloem200 g
-
eieren2
-
olijfolie1 el
Raviolivulling
-
verse peterselie plus extra voor de garnering2 takjes
-
Parmezaanse kaas40 g
-
gepelde walnoten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
peer in blokjes (1 cm)100 g
-
zongedroogde tomaten gehalveerd20 g
-
ricotta150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
Champagnesaus
-
knoflookteentje1
-
sjalot30 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
1 tl maïszetmeelbloem1 tl
-
groentenbouillon180 g
-
Champagne200 g
-
room, 20 % vet20 g
-
zout1 - 2 tl
-
water1 - 1 ½ l
-
grenadine20 g
Difficulty
medium
Nutrition per 4 porties
Sodium
5637.5 mg
Protein
78.1 g
Calories
10742 kJ /
2567.4 kcal
Fat
138.9 g
Fibre
16.3 g
Saturated Fat
59.8 g
Carbohydrates
223.7 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
140 jaar Vorwerk
16 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Pas d’évaluation
Peren op Sinaasappelsiroop
Pas d’évaluation
Bietencarpaccio met Burrata
Pas d’évaluation
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Tiramisu met chocolade en chili
Pas d’évaluation
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Pas d’évaluation
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Aardbeien curryketchup
Pas d’évaluation
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Pas d’évaluation
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Sangria
10min
Béarnaisesaus
Pas d’évaluation