Devices & Accessories
Geroosterde aubergines
Prep. 20 min
Total 1 h 35 min
4 porties
Ingredients
-
aubergines in de lengte doormidden gesneden2
-
zout om te bestrooien
-
harissa saus (zie tips)70 g
-
knoflookteentjes2
-
gedroogde gemalen kurkuma1 tl
-
gedroogde oregano1 tl
-
ciderazijn2 el
-
extra vergine olijfolie65 g
-
ongezouten, gepelde pistachenoten70 g
-
brood (ongeveer 70 g), in stukken gescheurd2 sneetjes
-
sumak1 ½ tl
-
granaatappel pitjes, voor de garnering (zie tips)
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
9.4 g
Calories
1744.6 kJ /
415.4 kcal
Fat
30 g
Fibre
4.6 g
Carbohydrates
2.7 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Vegan hoofdgerechten
11 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min
Groene bron
10 min
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
No ratings
Tiramisu met chocolade en chili
No ratings
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
No ratings
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1 h 20 min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 min
Groene smoothie
10 min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 h 15 min
Sushi tacos
1 h
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Rode Bieten Quiche met Feta
1 h 20 min