Devices & Accessories
Mediterrane paprika's
Prep. 20 min
Total 2 h
6 porties
Ingredients
-
freekeh130 g
-
water, gefilterd plus extra voor het weken500 g
-
cherry tomaten in helften gesneden250 g
-
kappertjes op azijn30 g
-
pijnboompitten50 g
-
gepelde walnoten50 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten1 eetlepel
-
voedingsgist (zie tips)3 tl
-
gedroogde tijm¼ tl
-
courgette in stukken gesneden (2-3 cm)1
-
knoflookteentjes2
-
lente-uien in drieën gesneden2
-
verse basilicum alleen de blaadjes2 takjes
-
paprika's (elke kleur), in tweeën gesneden en ontpit3
-
groentebouillonpasta (zie tips)1 tl
-
zout om te kruiden
-
gemalen zwarte peper om te kruiden
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
13.4 g
Calories
1623 kJ /
386.4 kcal
Fat
21.9 g
Fibre
9.6 g
Carbohydrates
33 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Plantaardig genieten
26 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Tikka Masala van Bloemkool
30 min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 h
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
No ratings
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
No ratings
Hummus
5 min
Zoete aardappellasagne
1 h 20 min
Zuivelvrije tzatziki
No ratings
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 h 30 min
Kleine aspergeflans
55 min
Veggie regenboog pizza
No ratings
Zoetzure tempé
50 min
Risotto met oesterzwam en champagne
35 min