Devices & Accessories
Burgers met zeeduivel en zalm
Prep. 10 min
Total 20 min
5 porties
Ingredients
Saus
-
knoflookteentjes2
-
gemengde kruiden, vers2 el
-
zout½ tl
-
komkommer in stukken gesneden (4 cm)200 g
-
Griekse yoghurt180 g
-
Dijon mosterd1 el
Burger
-
citroenschil4 sneetjes
-
croutons60 g
-
prei50 g
-
lente-ui of sjalot50 g
-
verse peterselie20 g
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
zeeduivel filet, zonder vel, graatloos in stukken gesneden (0,5 cm)250 g
-
zalmfilet, vers, ontveld in stukken gesneden (0,5 cm)100 g
-
ei1
-
olijfolie2 eetlepels
-
hamburger broodjes of 8 sneetjes toastbrood600 g
-
groene slabladeren150 g
-
tomaat in plakjes gesneden50 g
Difficulty
easy
Nutrition per 5 porties
Sodium
6587.7 mg
Protein
152 g
Calories
12327.5 kJ /
2946.4 kcal
Fat
84.2 g
Fibre
25.4 g
Saturated Fat
17.9 g
Carbohydrates
392.3 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Low Carb recepten
13 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Glutenvrije appel- en citroentaart
1 h 30 min
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
No ratings
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
No ratings
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 min
Rabarber, gember en citroen risotto
No ratings
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14 h 20 min
Skelethoofden
5 h
Maanzaad-mayonaise
No ratings
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
No ratings
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1 h
Piadina uit Emilia Romagna
15 min
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
No ratings