Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
L'huile d'olive au thym
- 2 brins de thym frais
- 2 gousses d'ail
- 2 bandes de zeste de citron non traité, finement zestées
- 10 grains de poivre rouge
- 400 g d'huile d'olive extra vierge
Le vinaigre de framboise
- 250 g de framboises fraîches
- 60 g de sucre en poudre
- 400 g de vinaigre de vin blanc
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 3339.3 kJ / 798.1 kcal
- Protein
- 0.8 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 79.6 g
- Saturated Fat
- 12.3 g
- Fibre
- 3.6 g
- Sodium
- 4.2 mg
Alternative recipes
Coleslaw au Découpe-Minute
10min
Fond de viande
3h
Salade de chou blanc (TM6)
15 Min
Jus de fraises
10min
Pain au maïs portugais
5hod.
Tisane et biscotti
55 Min
Marinade épicée pour le poisson
10min
Salade de fajitas au poulet croustillant. Riz au lait et poires caramélisées
1h 35min
Crème aux noisettes, chocolat noir et dattes
20min
Poudre de champignon
5min
Infusion aux zestes d'agrumes
25min
Jus de raisin
6 dk