Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
L'huile d'olive au thym
- 2 brins de thym frais
- 2 gousses d'ail
- 2 bandes de zeste de citron non traité, finement zestées
- 10 grains de poivre rouge
- 400 g d'huile d'olive extra vierge
Le vinaigre de framboise
- 250 g de framboises fraîches
- 60 g de sucre en poudre
- 400 g de vinaigre de vin blanc
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 3339.3 kJ / 798.1 kcal
- Protein
- 0.8 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 79.6 g
- Saturated Fat
- 12.3 g
- Fibre
- 3.6 g
- Sodium
- 4.2 mg
Alternative recipes
Confiture de framboises
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Cuillère à café de chocolat
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Fouetté crémeux à l'orange
10 min
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Saumon, sauce hollandaise au citron avec asperges et riz
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Crème de petits pois au basilic, œufs durs et fondant citron
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Trempette boueuse au caramel (pour les monstres)
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