![Matzeballen Matzeballen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/77deb7af-4a77-4264-9ce5-e481e4cfc2b6/Derivates/0a3ee15c-ccd0-4641-bda9-dcf456b8f3bf.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Matzeballen
- 150 g bloem, type matzebloem
- 4 eieren
- 4 el olie met neutrale smaak
- 120 g mineraal water, bruisend
- 1 tl kippenbouillonpasta
- 1 tl fijn zout of naar smaak
- 1 tl zwarte peper, gemalen of naar smaak
Bouillon om in te koken
- 1 el kippenbouillonpasta
- 2 stengels selder
- 2 wortelen, geschild en in stukken gesneden
- ¼ prei
- ¼ ui
- rode bieten een klein stukje (optional)
- Nutrition
- per 1 stuk
- Calories
- 364 kJ / 87 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 5 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 216 mg
In Collections
Alternative recipes
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
No ratings
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
No ratings
Cashew schenkroom
No ratings
Scandinavische brunch
No ratings
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
No ratings
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
No ratings
Kaas uilen
No ratings
Crème anglaise
15 Min
Glühwein
15 Min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 godz. 10 min
Piadina uit Emilia Romagna
15 Min