Devices & Accessories
Flammekuchen
Prep. 15 min
Total 1 h
4 portie
Ingredients
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken theelepel
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ theelepel
-
zwarte peper, vers gemalen½ theelepel
Topping en afwerking
-
witte uien gehalveerd200 g
-
rode uien gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
6.5 mg
Protein
2.2 g
Calories
407.8 kJ /
98.5 kcal
Fat
3.8 g
Fibre
0.7 g
Saturated Fat
1.5 g
Carbohydrates
13.9 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Tonijnballetjes in Saffraansaus
No ratings
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12 h 20 min
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 h 40 min
Champagne gelei
No ratings
Chocolade babka
3 h
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
No ratings
Halloween voeten gehaktbrood
1 h 30 min
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1 h
Gyoza met kip en knoflook
45 min
Mangochutney
1 h 20 min
Pico de Gallo
No ratings
Citroensorbet met schuimwijn
10 min