Devices & Accessories
Asperges en prosciutto cannoli
Prep. 15 min
Total 55 min
12 stuks
Ingredients
Deeg
-
boter diepgevroren, in stukken100 g
-
bloem en meer om het deeg te bewerken100 g
-
water koud45 g
-
zout1 snuifje
-
melk20 g
-
sesamzaad1 el
Vulling
-
groene asperges in de lengte gehalveerd indien nodig8
-
water500 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie20 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Afwerking
-
mosterd30 g
-
gedroogde ham (prosciutto)8 sneetjes
Difficulty
medium
Nutrition per 1 stuk
Protein
3.7 g
Calories
610 kJ /
146 kcal
Fat
10.7 g
Fibre
0.7 g
Carbohydrates
8.6 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Asperge
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Groene bron
10 min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 h 15 min
Rugelach met pistache-halva
No ratings
Gevulde kalkoentaart
1 h 30 min
Zijden tofu cheesecake
No ratings
Bijentaart met glazuur
1 h 25 min
Asperge ovenschotel
1 h 30 min
Nougat-koekjes
No ratings
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 min
Gezouten-Karamelijs
14 h