Devices & Accessories
Vegan croissants met notenvulling
Prep. 20 min
Total 2 h 10 min
12 porties
Ingredients
Vegan croissantdeeg
-
amandelmelk ongezoet220 g
-
olie40 g
-
suiker60 g
-
verse gist15 g
-
bloem450 g
-
zout1 snuifje
Notenvulling
-
ontpitte dadels60 g
-
notenmengeling (bv. hazelnoten, walnoten, cashewnoten...)150 g
-
ahornsiroop20 g
-
vanillearoma½ tl
Glazuur
-
suiker80 g
-
2 tl margarineboter veganistisch2 tl
-
amandelmelk ongezoet2 el
-
amandelmelk ongezoet, om te kleuren
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Sodium
30.4 mg
Protein
6.8 g
Calories
1325.9 kJ /
316.9 kcal
Fat
11.1 g
Fibre
2.9 g
Saturated Fat
1.7 g
Carbohydrates
49.1 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Vegan lekkernijen
12 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 min
Cider-Kipstoofpot
No ratings
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
No ratings
Zuivelvrije tzatziki
No ratings
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1 h 10 min
Roze pompelmoes en rode bessensap
No ratings
Hersenen cupcakes
1 h 40 min
Bananenbrood
1 h 50 min
Dim sum 'Sieuw mai'
No ratings
Zalmvlecht
No ratings
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3 h 45 min