Devices & Accessories
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Prep. 10 min
Total 12 h 20 min
8 portie
Ingredients
-
3 - 6 kardemompeulenkardemom, gemalen2 - 3 tl
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten plus extra om te garneren3 ½ beetje
-
cashewnoot, rauw200 g
-
suiker100 g
-
amandelmelk1000 g
-
1 tl pistache-aromavanille-extract, natuurlijk1 tl
-
110 g agavesiroop, naar smaakglucose naar smaak110 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
282 mg
Protein
12 g
Calories
1785 kJ /
425 kcal
Fat
21 g
Fibre
6 g
Saturated Fat
3 g
Carbohydrates
50 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Bevroren Passie
6 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
No ratings
Pikante Worstjes van Rundsvlees
No ratings
Sticky five spice kippenvleugeltjes
No ratings
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10 min
Vegan Burgers
No ratings
Regenboog Veggie Pizza
No ratings
Crème pâtissière
15 min
Ravioli Soep met Rundsvlees
No ratings
IJs van Mango en Passievrucht
No ratings
Mosselen Marinière
No ratings
Garnaalkroketten
No ratings