Devices & Accessories
Gevulde kroketten
Prep. 35 min
Total 2 h 30 min
14 porties
Ingredients
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)50 g
-
water1600 g
-
bloemige aardappelen klein (4-5 cm)650 g
-
zout3 tl
-
teentje knoflook1
-
rode paprika100 g
-
tomatenpuree1 el
-
olijfolie10 g
-
tonijn, uit blik80 g
-
ontpitte olijven20 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
eierdooier1
-
eieren2
-
mozzarella bolletjes14
-
panko paneermeel100 g
-
bakolie100 g
Difficulty
medium
Nutrition per 14 porties
Sodium
16858.1 mg
Protein
370.4 g
Calories
26656 kJ /
6370.9 kcal
Fat
443.8 g
Fibre
21.3 g
Saturated Fat
199.1 g
Carbohydrates
227.3 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Picknick
9 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Karamel varkensvlees
45 min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 h 35 min
Sloppy Gold Rush Burgers
No ratings
De eerste hap: Rijstpap
No ratings
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 h 50 min
Crème pâtissière
15 min
Aardappelen met Varkensribbetjes
No ratings
Scones met frambozenboter
25 min
Rode ogen gevulde eieren
No ratings
Bananenbrood
1 h 50 min
Driekoningentaart met hazelnoten
No ratings
Curryworst en linzen
1 h