Devices & Accessories
Geraardbergse Mattentaarten
Prep. 1 h
Total 1 h
4 porties
Ingredients
-
verse volle melk1250 g
-
karnemelk bij voorkeur bio500 g
-
azijn1 tl
-
eiwitten2
-
zout1 snuifje
-
eierdooiers2
-
suiker100 g
-
vanillestokje zaadjes½
-
amandelpoeder50 g
-
natuurlijk amandel extract (optioneel)½ tl
-
bladerdeeg, kant en klare 8 vierkanten650 g
-
ei losgeklopt1
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Sodium
1018.3 mg
Protein
29.3 g
Calories
4601.4 kJ /
1099.8 kcal
Fat
68.9 g
Fibre
9.4 g
Saturated Fat
29.5 g
Carbohydrates
110.5 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationYou might also like...
Kaneelrolletjes met glazuur
2 h 30 min
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25 min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
No ratings
De eerste hap: Rijstpap
No ratings
Limoncello-Taart
2 h 30 min
Pistache Macarons met Pistache Ganache
No ratings
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
No ratings
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 h
Gevulde vis
1 h 50 min
Kurkuma schillen
No ratings
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
No ratings
Vanille-ijs
12 h