Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 125 g de beurre demi-sel, en dés
- 50 g d'eau
- 5 g de levure boulangère sèche
- 500 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 3 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- le zeste d'un citron jaune, finement râpé
- 90 g de sucre en poudre
- 4 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- huile de friture
- sucre glace
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 476 kJ / 114 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 7 g
In Collections
Alternative recipes
Brioche aux pralines
8h 35min
Petits beignets de carnaval
3 Std.
Gâteau roulé à la confiture
30min
Menu petit prix - Bugnes à la fleur d'oranger
3u. 15min
Saucisson brioché de Lyon
3 Std. 25 Min
Brioche des rois citron et fève tonka
4 godz. 30 min
Bugnes à la fleur d'oranger
3 Std. 25 Min
Lunettes à la confiture d’abricots
1 Std. 40 Min
Brioche des rois
6h 35min
Oreillettes
3 Std. 40 Min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15min
Saucisson brioché
2 godz. 50 min