![Kanelbullars scandinaves Kanelbullars scandinaves](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3d7fb45cdc331a91fb19a4e65cf4cd34/Derivates/a4622fa4d180ab8e01a36c2c783d60107f87b7f1.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 115 g de lait
- 9 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 350 g de farine T55, et un peu pour fariner
- 185 g de sucre en poudre
- 1 c. à café rase de cardamome en poudre
- 2 œufs, dont 1 battu
- 1 jaune d'œuf
- 3 g de sel
- 180 g de beurre dont 90 g à température ambiante et 90 g froid, en morceaux
- 2 c. à soupe de cannelle en poudre
- 1 c. à café de cardamome en poudre
- 75 g d'eau, et 1 filet
- 30 g de noix de pécan, hachées
- 1 pincée de cardamome en poudre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1340 kJ / 321 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 42 g
- Fat
- 22 g
In Collections
Alternative recipes
Banana bread
55 min
Boule au cacao
6h 20min
Cinnamon rolls
3 Std. 20 Min
Buns à la cannelle
5h
Babka pistache et fleur d'oranger
4h 5 min
Clémentines rôties, glace à l'amande
3 godz. 45 min
Banana bread
1h 50 min
Rolls à la crème de marron
2h 25 min
Muffins anglais
4h 10 min
Falafels sauce tomate et lait de coco
9h
Scones anglais
30 min
Bœuf thaï et purée de patates douces
45 min