Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 5 œufs moyens (53-63 g)
- 1 pincée de sel
- 150 g de lait
- 120 g de farine de blé
- 60 g de sucre en poudre
- 5 - 10 g de sucre vanillé maison
- 2 c. à café de zeste de citron râpé
- 2 c. à soupe de beurre
- 2 c. à soupe de raisins secs
- 2 c. à soupe sucre glace, pour la finition
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1755 kJ / 419 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 52 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Butterbredele
2 godz. 30 min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 Std. 45 Min
Brioche tressée à la cannelle
3h
Knöpflis
50 min
Spätzles aux girolles
50 min
Streusel
2h
Kanelbullars scandinaves
4 godz. 40 min
Brioche à la cannelle glacée
2h 20min
Petites lunes à la vanille
40 Min
Spätzlis à la grisonne (2 portions)
45 Min
Petits pains façon bretzel
2h
Tarte aux brimbelles des Vosges (ou myrtilles)
3h 45min