Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 5 œufs moyens (53-63 g)
- 1 pincée de sel
- 150 g de lait
- 120 g de farine de blé
- 60 g de sucre en poudre
- 5 - 10 g de sucre vanillé maison
- 2 c. à café de zeste de citron râpé
- 2 c. à soupe de beurre
- 2 c. à soupe de raisins secs
- 2 c. à soupe sucre glace, pour la finition
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1755 kJ / 419 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 52 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Babka aux myrtilles
4 godz. 50 min
Galette des rois noix de pécan et sirop d'érable
2h 45min
Kouglof alsacien
17h 10min
Ravioli de courge aux noisettes
1 godz. 35 min
Tarte aux brimbelles des Vosges (ou myrtilles)
3 Std. 45 Min
Petits beignets de carnaval
3h
Velouté de carottes au gingembre, dés de feta et amandes grillées
1 Std. 5 Min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3 Std. 20 Min
Rolls à la crème de marron
2 Std. 25 Min
Linzer torte
2h
Bredele à la cannelle
1 Std.
Cannoli siciliens
1h 30min