Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de vin blanc fruité
- 1 - 2 pincées de vanille en poudre
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de rhum
- 900 g de fruits rouges frais variés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 547 kJ / 130 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 21 g
- Fat
- 1 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Gaspacho carotte-orange
1h 20min
Soupe de fruits rouges
2h 10min
Soupe de melon au basilic
2h 15min
Soupe fraise-melon à la crème de cassis
2h 10min
Soupe de poire au vin rouge
20 Min
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10min
Gaspacho de tomate
20 Min
Soupe de pommes vertes
15min
Galette à l'ananas et au rhum
1 godz. 10 min
Gaspacho melon, concombre, menthe, thé et gingembre
25 min
Gaspacho tomate-fraise
2h 15min
Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive
1 godz. 15 min