Devices & Accessories
Aardappelpuree en merguez
Prep. 20 min
Total 55 min
6 porties
Ingredients
-
water1200 g
-
bloemige aardappelen in stukken1600 g
-
verse pikante worsten (b.v. merguez)10
-
melk500 g
-
zout naar eigen smaak6 snuifjes
-
boter40 g
-
salade bladeren (optional) om op te dienen
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
1685.5 mg
Protein
28.3 g
Calories
2523.2 kJ /
605 kcal
Fat
32 g
Fibre
4.8 g
Saturated Fat
18.3 g
Carbohydrates
48.7 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
De Friend® in de zomer
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Knapperig brood
Brak ocen
Speltbrood
Brak ocen
Ossenstaart Shepherd's Pie
Brak ocen
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35 min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Brak ocen
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1 godz.
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Brak ocen
Geluksbal-raketspiezen
Brak ocen
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Brak ocen
Gyoza met kip en knoflook
45 min
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Brak ocen
Victoria biscuit gebak
1 godz. 10 min