Devices & Accessories
Bulgur en rode linzensoep
Prep. 10 min
Total 50 min
4 porties
Ingredients
-
uien gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook naar eigen smaak2 - 3
-
tomatenpuree (geconcentreerd)40 g
-
boter in stukken30 g
-
rode linzen200 g
-
gedroogde munt2 el
-
rijst30 g
-
bulgur20 g
-
zout naar eigen smaak1 ½ - 1 ¾ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
rode chilivlokken naar eigen smaak¼ tl
-
water op kamertemperatuur1470 g
-
citroen in partjes1
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
15 g
Calories
1660 kJ /
396.5 kcal
Fat
7.3 g
Fibre
10.6 g
Carbohydrates
38 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Traditionele recepten
47 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
No ratings
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 min
Harira
7 h
Scandinavische brunch
No ratings
Volkoren pitabrood
No ratings
Gebakken buns
No ratings
Ezogelin Soep
1 h 5 min
Vegan Oesterzwam Shoarma
No ratings
Vegan Bolognese
50 min
Keftedes (gehaktballen)
2 h 30 min