![Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/674d3916f1ffe2409b5b666fc606af99/Derivates/c004b7586fb2c041312e72a7b267891c2222e7a2.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 teentje knoflook
- 40 g Cheddar kaas, in stukken
- 1600 g water
- 300 g vastkokende aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 350 g rode bieten (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 5 el olijfolie
- 1 eierdooier
- ¼ tl zout
- 3 snuifjes gemalen peper
- 90 - 130 g paneermeel, en iets meer om in te wentelen
Yoghurt dip
- 150 g yoghurt
- 1 el olijfolie
- 1 tl limoenschil
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- ½ bos verse peterselie, als afwerking
- Nutrition
- per 1 stuk
- Calories
- 616.5 kJ / 147.4 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Carbohydrates
- 13.6 g
- Fat
- 9 g
- Saturated Fat
- 2 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodium
- 186.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Indiase groentencurry
50 min
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
No ratings
Pompoen baba ganoush
35 min
Boekweit met champignons
25 Min
Bulgur en rode linzensoep
50 min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
No ratings
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1 godz. 20 min
Stoofgerecht met tofu
30 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min