Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Épluchage
- 800 g de betterave, crue, coupée en deux (± 5 cm de large)
- 600 g d'eau
Cuisson des betteraves
- 995 g d'eau (pas plus haut que le niveau de remplissage max. de 2,2 l)
- ½ c. à café de sel, selon vos goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 268 kJ / 63.8 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Carbohydrates
- 11.2 g
- Fat
- 0.1 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 4.7 g
- Sodium
- 628.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Sauce à pizza
35 Min
Betteraves Sous vide
40 min
Vinaigrette aux herbes et à l'ail
10 Min
Tarte aux pommes
1h
Coleslaw au Découpe-Minute
10 Min
Hummus (TM5/TM6 Metric)
10 Min
Éplucheur Casserole de patates douces
1h 20 min
Bar au four à l'italienne, dip aux poivrons grillés et salade de fenouil
No ratings
Rissoler 350 g d'échalotes
No ratings
Gratin de pommes de terre (TM6)
1h 10min
Sauté de brocolis (TM6)
15 Min
Friandises de riz croustillant à la guimauve
30 min