Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1650 g d'eau (150 g + 1500 g)
- 1 c. à thé de levure sèche active
- 230 g de farine tout usage et un peu plus pour fariner
- 5 g de sel fin
- 10 g de beurre non salé, pour beurrer
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1025 kJ / 241 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 45 g
- Fat
- 3 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Atelier Culinaire 2 (Sensor)
2 Std.
Tartelettes aux pacanes faibles en glucides
No ratings
Tarte aux pommes (TM6)
1u.
Parmigiana courgettes et pommes de terre
1 Std. 15 Min
Purée de pommes de terre (avec le Peeler)
35 Min
Fricot Acadien
1 Std. 30 Min
Côtes levées aigres-douces (TM5/6 Metric)
30 Min
Poulet entier à la vapeur
1 Std. 20 Min
Kkwabaegi beignets torsadés
4h 10min
Fond de légumes (végane)
30 Min
Lait de soya (Métrique)
1 godz. 35 min
Gruau à l'érable avec pommes et bleuets
20 Min