Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1650 g d'eau (150 g + 1500 g)
- 1 c. à thé de levure sèche active
- 230 g de farine tout usage et un peu plus pour fariner
- 5 g de sel fin
- 10 g de beurre non salé, pour beurrer
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1025 kJ / 241 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 45 g
- Fat
- 3 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Côtes levées barbecue à la bière stout
3sa 15 dk
Haricots au chili cuits au four
No ratings
Salade de poulet, amandes et canneberges
15 min
Mousse au chocolat et à la framboise
10min
Summer Coleslaw
No ratings
Canard laqué et purée de vitelotte
35 min
Céréales chaudes aux pommes et aux poires
No ratings
Salade de crevettes Louie
1sa 30 dk
Coupelles au chocolat et beurre d'arachides
1 godz. 5 min
Pizza hawaïenne à la croûte farcie au fromage (Ben) Métrique
2 godz. 10 min
Riz aux herbes
35 min
Fèves au lard au sirop d'érable
31h 5min