Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1650 g d'eau (150 g + 1500 g)
- 1 c. à thé de levure sèche active
- 230 g de farine tout usage et un peu plus pour fariner
- 5 g de sel fin
- 10 g de beurre non salé, pour beurrer
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1025 kJ / 241 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 45 g
- Fat
- 3 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Riz Rouge Tex-Mex
1h
Guacamole
10 min
Pain au levain aux olives
No ratings
Friandises de riz croustillant à la guimauve
30min
Beurre de culture
12sa 15 dk
Margarita aux agrumes
10 min
Tire d'érable sur glace pilée (Tire d'érable sur "neige")
30min
Côtelettes de porc à la coréenne, riz épicé et bok choy vapeur
1 godz. 5 min
Ricotta de noix de macadam (Matthew Kenney)
8 Std. 30 Min
Éplucheur Casserole de patates douces
1 godz. 20 min
Naans avec houmous (Hestan Cue™)
No ratings
Fricassée de poulet (Métrique)
55 min