Devices & Accessories
Burrito ontbijt
Prep. 30 min
Total 50 min
4 portie
Ingredients
Salsa
-
uien in vieren gesneden40 g
-
verse koriander in stukjes gesneden5 takjes
-
teentje knoflook (optional)1
-
verse jalapeñopeper (optional) gehalveerd, ontdaan van zaadjes1
-
kerstomaten gehalveerd, pitjes verwijderd200 g
-
limoensap20 g
-
avocado (ca. 140 g), in vieren gesneden1
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
Roereieren en afwerking
-
uien in vieren gesneden40 g
-
olijfolie plus 1 eetlepel om te bakken10 g
-
rode paprika (ca. 1 paprika), in vieren gesneden100 g
-
tijm, gedroogd¼ tl
-
oregano, gedroogd¼ tl
-
knoflookpoeder¼ tl
-
cayennepeper, gemalen¼ tl
-
paprikapoeder¼ tl
-
gedroogde chilivlokken (optional)1 snuifje
-
rauwe varkensworsten overlangs gehalveerd (zie tip)2
-
eieren Europese maat (63-73 g) (van kip)4
-
zeezout¼ tl
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
-
boter in blokjes gesneden15 g
-
halfvolle melk50 g
-
tarwebloem tortilla's volkoren4
-
verse korianderbladeren grof gehakt, voor de garnering2 el
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
19 g
Calories
2147 kJ /
515 kcal
Fat
31 g
Carbohydrates
36 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
lagere GI
8 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Karameltaart
3 h 50 min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3 h 50 min
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10 min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50 min
Vegan Brownies
2 h 40 min
Mexicaanse dip in laagjes
25 min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3 h 15 min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 min
Rudolphs Mocktail
30 min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 h 25 min