Devices & Accessories
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Prep. 10 min
Total 50 min
4 porties
Ingredients
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
sjalotten70 g
-
olijfolie15 g
-
verse zwarte truffel in tapenade (zie tip)2 tl
-
zwarte rijst (zie tip)320 g
-
water1000 g
-
witte wijn200 g
-
verse zonnevis 4 filets (zie tip)800 g
-
truffelolie om te besprenkelen
-
fleur de sel naar eigen smaak
-
mascarpone30 g
-
verse zwarte truffel (optional) geraspt (zie tip)10 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
42.5 g
Calories
2500 kJ /
598.2 kcal
Fat
31 g
Fibre
4.2 g
Carbohydrates
28.2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Black Collection
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Mediterrane visschotel
1 h 30 min
Groentepannenkoekjes
20 min
Haver horchata
No ratings
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
No ratings
Bloementaartje met amandelcrème
1 h 10 min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 h 50 min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 h 30 min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10 min
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
No ratings
Familie kip galette
1 h 55 min
Miso carbonara udon noedels
25 min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1 h