![Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B6DC3E9C-BD1A-4090-B4B0-4FE8F4B1205A/Derivates/fa721b32-cbb6-4871-a786-f7a602316820.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 70 g sjalotten
- 15 g olijfolie
- 2 tl verse zwarte truffel, in tapenade (zie tip)
- 320 g zwarte rijst (zie tip)
- 1000 g water
- 200 g witte wijn
- 800 g verse zonnevis, 4 filets (zie tip)
- truffelolie, om te besprenkelen
- fleur de sel, naar eigen smaak
- 30 g mascarpone
- 10 g verse zwarte truffel, geraspt (zie tip) (optional)
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 2500 kJ / 598.2 kcal
- Protein
- 42.5 g
- Carbohydrates
- 28.2 g
- Fat
- 31 g
- Fibre
- 4.2 g
In Collections
Alternative recipes
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Keine Bewertungen
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 Std. 15 Min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 Std.
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 Std.
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Keine Bewertungen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 Std. 50 Min
Gefermenteerde frambozensiroop
Keine Bewertungen
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Keine Bewertungen
Chocolade-hazelnoot smoothie bowl met cacao nibs
2 Std. 10 Min
350 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Keine Bewertungen