Devices & Accessories
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Prep. 10 min
Total 50 min
4 porties
Ingredients
-
verse peterseliebladeren10 g
-
verse korianderbladeren10 g
-
eieren4
-
melk80 g
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
zout1 ½ tl
-
water1100 g
-
gemengde groenten (bv. wortelen, uien, selderij), in stuken (2 cm)350 g
-
kippenvleugels600 g
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
stokbrood om op te dienen
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
1268.7 mg
Protein
34.8 g
Calories
1705.4 kJ /
407.6 kcal
Fat
25 g
Fibre
3 g
Saturated Fat
8 g
Carbohydrates
10.1 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Boost uw immuniteit
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Sate Ayam
1 h 30 min
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
No ratings
Omelet Caprese
30 min
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
No ratings
Gestoomde pesto broodjes
No ratings
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
No ratings
Soep met zeeduivel en garnalen
1 h
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
No ratings
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55 min
Sushi tacos
1 h
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
35 min