Devices & Accessories
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Prep. 40 min
Total 7 h 30 min
10 porties
Ingredients
-
teentjes knoflook4
-
verse gember40 g
-
honing80 g
-
witte azijn15 g
-
Gochujang (Koreaans chilipasta)60 g
-
misopasta60 g
-
sojasaus20 g
-
geroosterde sesamolie30 g
-
verse zalm op zijn geheel, ontdaan van ingewanden (± 2 kg)1
-
zonnebloemolie om in te vetten4 el
-
verse shiitake in plakjes (5 mm)200 g
-
geroosterde sesamolie2 el
-
lente-ui in plakjes (2 mm)1 takje
-
citroenen in partjes en plakjes gesneden2
-
geroosterd sesamzaad (optional) zwart-wit
-
microgreens (optional)10 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
583.7 mg
Protein
10.4 g
Calories
1028.4 kJ /
245.8 kcal
Fat
17.4 g
Fibre
1.6 g
Saturated Fat
2.9 g
Carbohydrates
13.4 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Feestelijk Buffet
12 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 h
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
No ratings
Taart met peer en brie
1 h 10 min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35 min
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
No ratings
Halloweensalade met bloederige hummus
1 h
Hollandaisesaus
15 min
Tarte Tatin
2 h
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 min
Vastensoep
30 min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
No ratings
Vanillesaus (crème anglaise)
10 min