Devices & Accessories
Zalm met waterkerskorst
Prep. 25 min
Total 2 h 5 min
6 porties
Ingredients
-
bloem250 g
-
halfgezouten boter koud, in blokjes125 g
-
water80 g
-
waterkers vers, gewassen en uitgewrongen150 g
-
olijfolie1 el
-
citroensap1 el
-
roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bv. Boursin)150 g
-
zachte boter om in te vetten15 g
-
verse zalmfilet in 1 stuk, in het dikste deel van de filet gesneden600 g
-
eierdooier1
-
melk1 el
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Protein
30 g
Calories
2330 kJ /
559 kcal
Fat
43 g
Carbohydrates
32 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Feesttafel
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Driekoningentaart met appel en kaneel
3 h
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
No ratings
Vegetarische pizza
No ratings
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 h
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 h
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 h
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 h 30 min
Romige Aardappelsalade
No ratings
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
No ratings
Herfstlimonade/Virgin sangria
35 min
Kip tikka masala
1 h 10 min