![Zalm met waterkerskorst Zalm met waterkerskorst](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/948147E1-2838-407A-9605-BA4B23CC2BD1/Derivates/770f6eed-fd6a-4970-ad81-92cccf59b711.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g bloem
- 125 g halfgezouten boter, koud, in blokjes
- 80 g water
- 150 g waterkers, vers, gewassen en uitgewrongen
- 1 el olijfolie
- 1 el citroensap
- 150 g roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bv. Boursin)
- 15 g zachte boter, om in te vetten
- 600 g verse zalmfilet, in 1 stuk, in het dikste deel van de filet gesneden
- 1 eierdooier
- 1 el melk
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 2330 kJ / 559 kcal
- Protein
- 30 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 43 g
In Collections
Alternative recipes
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1h
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3 Std. 5 Min
Virgin citroen en tijm cocktail
45min
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1h
Gegrilde octopus met aardappelen
2u. 45min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h
Butternut en gembersoep
35min
Worteltaart smoothie bowl
10min
Kalkoenburgers
Brak ocen
Romige champignonsoep
20min