Devices & Accessories
Horror punch
Prep. 20 min
Total 20 min
10 glazen
Ingredients
-
zure kersen (uitgelekt gewicht 680 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
lychees (uitgelekt gewicht 255 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
suiker50 g
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
citroenen in vieren gesneden en ontpit2
-
koud bruisend water300 g
-
gemalen ijs400 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 glas
Protein
1 g
Calories
428 kJ /
102 kcal
Fat
0 g
Fibre
1.3 g
Carbohydrates
21 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Halloween
11 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Gember schillen
Keine Bewertungen
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 Std.
Batch cooking - Basisrecepten
Keine Bewertungen
350 g sjalot kleuren
Keine Bewertungen
Lamsspiesjes
Keine Bewertungen
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1 Std. 45 Min
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Keine Bewertungen
Veenbes & rode biet koekjes
2 Std. 40 Min
Zachte bloemkoolsoep
50 Min
Granaatappel Mojito
10 Min
Romige erwtensoep
40 Min