Devices & Accessories
Horror punch
Prep. 20 min
Total 20 min
10 glazen
Ingredients
-
zure kersen (uitgelekt gewicht 680 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
lychees (uitgelekt gewicht 255 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
suiker50 g
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
citroenen in vieren gesneden en ontpit2
-
koud bruisend water300 g
-
gemalen ijs400 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 glas
Protein
1 g
Calories
428 kJ /
102 kcal
Fat
0 g
Fibre
1.3 g
Carbohydrates
21 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Halloween
11 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
No ratings
Gember schillen
No ratings
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 h
Batch cooking - Basisrecepten
No ratings
350 g sjalot kleuren
No ratings
Lamsspiesjes
No ratings
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1 h 45 min
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
No ratings
Veenbes & rode biet koekjes
2 h 40 min
Zachte bloemkoolsoep
50 min
Granaatappel Mojito
10 min
Romige erwtensoep
40 min