Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de lentilles corail
- 380 g d'eau
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 3 œufs
- 50 g de fécule de maïs
- 20 g d'huile d'olive, et éventuellement pour le gaufrier
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 100 g de fromage bleu des Causses, détaillé en dés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1431.8 kJ / 342.8 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Carbohydrates
- 22.8 g
- Fat
- 19.8 g
- Saturated Fat
- 6.8 g
- Fibre
- 5.5 g
- Sodium
- 622 mg
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