Devices & Accessories
Risotto met Parmezaanse kaas
Prep. 15 min
Total 30 min
4 porties
Ingredients
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
-
sjalot (ca. 30 g)1
-
boter40 g
-
extra vergine olijfolie10 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd (zie tip)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water820 g
-
1 volle tl huisgemaakte bouillonpastabouillonblokje (voor 0,5 l) vlees of groente1
-
zout naar smaak½ - 1 tl
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
9 g
Calories
1812 kJ /
433 kcal
Fat
15 g
Fibre
1.8 g
Carbohydrates
63 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationYou might also like...
Pompoenrisotto met spek
25 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10 min
Hollandaisesaus
15 min
Ratatouille
40 min
Vers pastadeeg
1 h
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3 h 35 min
Risotto met Parmezaanse kaas
40 min
Zalm en venkel risotto
25 min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min
Hollandaisesaus
15 min
Tomatensaus
40 min