Compatible versions
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
In zoutkorst gebakken vis
- 5 peulen steranijs
- 1 tl gedroogde pepervlokken
- 6 takjes verse rozemarijn
- 2000 g grof zout
- 200 g water
- 1 citroen, in plakjes (5 mm)
- 2 zeebaarzen, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal
- ½ citroen, schil en sap
- 5 g mosterd
- ¾ tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 g olijfolie
- 400 g venkelknol, in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering
- 20 g witte azijn
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 5271.8 kJ / 1260 kcal
- Protein
- 210.4 g
- Carbohydrates
- 11.3 g
- Fat
- 36 g
- Saturated Fat
- 7.6 g
- Fibre
- 4.5 g
- Sodium
- 2244.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Lactosevrije luikse wafels
No ratings
Scones met frambozenboter
25 Min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Gele paprika shakshuka met avocado
25 Min
Mango-kokos lekkernij
No ratings
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
Ingelegde champignons
No ratings
Groen gekleurde eieren
No ratings
Mexicaanse rozemarijnpunch
10p
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 godz. 5 min
Gnocchi Tricolore
35 Min