Devices & Accessories
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Prep. 40 min
Total 1 h 15 min
4 porties
Ingredients
In zoutkorst gebakken vis
-
steranijs5 peulen
-
gedroogde pepervlokken1 tl
-
verse rozemarijn6 takjes
-
grof zout2000 g
-
water200 g
-
citroen in plakjes (5 mm)1
-
zeebaarzen hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal2
-
citroen schil en sap½
-
mosterd5 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
olijfolie50 g
-
venkelknol in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering400 g
-
witte azijn20 g
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Sodium
2244.6 mg
Protein
210.4 g
Calories
5271.8 kJ /
1260 kcal
Fat
36 g
Fibre
4.5 g
Saturated Fat
7.6 g
Carbohydrates
11.3 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Vis
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Spareribs met glazuur van appel en honing
No ratings
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
No ratings
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
No ratings
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
No ratings
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
No ratings
Erwtenboter, avocado en muntpuree
No ratings
Charoset
15 min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 min
Hollandaisesaus
15 min
Kip met 'mole verde' saus
1 h
Hollandaisesaus
15 min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
No ratings