![Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/abd46aca-3564-4e84-9e4e-6fdda0fdd6cc/Derivates/62fcde5f-61d6-40eb-92c6-5413ba2b7765.jpg)
Compatible versions
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Zeebaars
- 15 g verse gemengde kruiden (bv. citroentijm, basilicum, venkel en peterselie)
- 250 g water
-
20
g verse gist
or 2 tl gedroogde gist - 400 g broodbloem, en iets meer om te strooien
- 1 tl zout
- 1 citroen, in plakjes
- 1 zeebaars, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 500 g
- 2 tl zout, naar eigen smaak
Gestoomde aardappelen en sperziebonen
- 500 g water
- 200 g nieuwe aardappelen, klein, ongeschild
- 200 g diepgevroren sperziebonen
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 8361.7 kJ / 1998.5 kcal
- Protein
- 241.3 g
- Carbohydrates
- 181.7 g
- Fat
- 27.8 g
- Saturated Fat
- 6.4 g
- Fibre
- 15.9 g
- Sodium
- 3852.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Gestoomde Chinese groenten
No ratings
Spaanse brunch
1 Std. 15 Min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 godz. 10 min
Rabarber, gember en citroen risotto
No ratings
Koud gebraad met courgette en muntsaus
No ratings
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 Std. 20 Min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
No ratings
Chorizo, aardappel en koolsoep
No ratings
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
No ratings
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
No ratings
Taart met karamel en vanille
4j 30 menit
Koken van witte langkorrelige rijst
35 min