Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La sauce tomate
- 150 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 2 brins de thym, frais, effeuillé
- ½ bouquet de basilic frais (env. 10 g), effeuillé
- 85 g d'huile d'olive
- 950 g de tomates, en quartiers
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de sucre
- 1 pincée de poivre, moulu
- 1000 g d'aubergines, coupées en longues tranches (8 mm)
- 4 pincées de sel
- 300 g de mozzarella, coupée en tranches (5 mm), effilochée
- ½ bouquet de basilic frais, effeuillé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2591 kJ / 624 kcal
- Protein
- 32.6 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 45 g
Alternative recipes
Focaccia aux tomates
40 min
Salade de lentilles
30 min
Salade de millet en verrines
1h
Tarte aux pruneaux (2 portions)
55 min
Quiche aux asperges
1h
Risotto alla milanese
30 min
Tagliolini à la courge
1h 20 min
Salade estivale de cornettes aux courgettes
30 min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 Min
Curry de courge
1h
Risotto à la courge
35 Min
Risotto à la tomate et burrata
30 min