Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Confiture d'ananas
- 1 ananas frais (environ 700 g), pelé, coupé en morceaux, y compris le cœur (voir Conseil)
- 130 g de sucre
- ½ c. à thé de cannelle en poudre (optional)
- 30 g de jus de citron
Sablés
- 140 g de beurre non salé, à température ambiante
- 60 g de lait concentré sucré
- 2 jaunes d'œufs, de gros calibre, séparés (1+1 œuf battu)
- 255 g de farine tout usage
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 828.8 kJ / 198.1 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Carbohydrates
- 29.7 g
- Fat
- 8.2 g
- Saturated Fat
- 4.9 g
- Fibre
- 1.3 g
- Sodium
- 7.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Gâteau Aloha aux carottes
1h 20 min
Antonio Bachour: Crème brûlée et fruits tropicaux (métrique)
3h 40min
Filet de porc chimichurri et sa salade de riz tiède
13hod. 20min
Ricotta de noix de macadam (Matthew Kenney)
8 godz. 30 min
Caramel liquide
25 min
Antonio Bachour: Bagatelle Red Velvet aux framboises (métrique)
2h 55min
Clafoutis aux petits fruits (Anna) Métrique
1h 35 min
Sauce Alfredo à base de plantes (Matthew Kenney)
1h 30min
Biscuits chocolatés au beurre
1h
Crème glacée au chocolat
12h
Biscuits aux fruits confits
1h 20 min
Pain aux bananes sans gluten
1h