Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g de levure fraîche
- 250 g de farine de blé
- 600 g d'eau
- 15 g de sucre
- 300 g de potimarron, en morceaux
- 300 g de farine à pain, type Manitoba
- 50 g de lait
- 50 g de beurre, en morceaux
- 15 g de sel
- de farine de blé, pour travailler la pâte
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1799 kJ / 430 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Carbohydrates
- 75.2 g
- Fat
- 11.4 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
Petits pains au lait
2h 5min
Pâte de base pour pain
24 Std. 5 Min
Pain au lait
2h 20min
Baguette
3 godz. 45 min
Crêpes à la viande hachée
1h 10min
Courge poivrée farcie faible en glucides
1h 20 min
Biscuits au chocolat noir et crème de chocolat blanc
5 godz. 50 min
Pain de campagne
2h
Tarte à la confiture de baies mélangées
2h 35 min
Ciabattines
3h 30min
Pâte brisée sucrée
1h 50 min
Pain sandwich
3h