Devices & Accessories
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Prep. 10 min
Total 3 h 10 min
4 stuks
Ingredients
Pizzadeeg
-
water120 g
-
verse gist5 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem200 g
-
zout1 tl
Pistache pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
pistachenoten90 g
-
teentje knoflook (optional)½
-
verse basilicumbladeren3
-
extra vergine olijfolie40 g
Topping
-
Stracciatella kaas (gemaakt van Italiaanse buffelmelk)80 g
-
mortadella in plakjes60 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 stuk
Sodium
384.3 mg
Protein
19.5 g
Calories
2200.8 kJ /
526 kcal
Fat
30.8 g
Fibre
3.8 g
Saturated Fat
7.8 g
Carbohydrates
44.3 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Pizza 2.0
7 Recipes
Benelux
Benelux
Pizza Gourmet
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 h 30 min
Vanille Yoghurt
No ratings
Parmezaan op plantaardige basis
5 min
Oost-Europese brunch
No ratings
Tarte Tatin
2 h
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
No ratings
Vijfzaden energierepen
1 h 45 min
Pavlova-toren met gemengde bessen
5 h 30 min
Pistache Crème Brûlée
3 h 20 min
Avocado-ijs met Chocoladesaus
No ratings
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
No ratings