Millefeuille met  chocolade en karamel
TM6

Millefeuille met chocolade en karamel

(No ratings)

Ingredients

Karamel met noten

  • 30 g hazelnoten
  • 30 g walnoten
  • 30 g ongezouten, gepelde pistachenoten
  • 30 g gepelde amandelen gesnoeid
  • 300 g bruine suiker
  • 1030 g water
  • 1 tl citroensap
  • 50 g azijn

Vulling

  • 400 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
  • 400 g room, 35% vet
  • 60 g boter, in stukken

Bladerdeeg

  • 480 g boter (400 g in schijfjes en 80 g in stukken)
  • 500 g bloem, en iets meer om te bewerken
  • 200 g koud water
  • 1 el citroensap
  • 10 g suiker
  • 1 tl zout

Nutrition
per 1 portie
Calories
6523 kJ / 1558.5 kcal
Protein
16.7 g
Carbohydrates
128.7 g
Fat
108 g
Saturated Fat
61.3 g
Fibre
8.7 g
Sodium
285 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes