Devices & Accessories
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Prep. 30 min
Total 3 h
12 stuks
Ingredients
Aanzetdeeg
-
melk80 g
-
verse gist10 g
-
suiker1 tl
-
broodbloem130 g
Deeg
-
suiker120 g
-
citroen liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg1
-
sinaasappel liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg1
-
melk60 g
-
boter op kamertemperatuur70 g
-
eieren2
-
verse gist20 g
-
oranjebloesemwater (zie tip)30 g
-
broodbloem450 g
-
zout1 snuifje
Opbouw en afwerking
-
ei losgeklopt1
-
gemengd gekonfijt fruit naar eigen smaak100 - 150 g
-
amandelvlokken30 g
-
suiker (bevochtigd met een paar druppels water)50 g
Difficulty
medium
Nutrition per 1 stuk
Protein
8.03 g
Calories
1268 kJ /
303 kcal
Fat
7.58 g
Fibre
1.87 g
Carbohydrates
50.72 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Traditionele recepten
47 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Brak ocen
Pistache Kunafa Brownie
Brak ocen
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Brak ocen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Brak ocen
Pizza Diavola
Brak ocen
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Brak ocen
Paaspastei
Brak ocen
Kurkuma schillen
Brak ocen
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 min
Halloween voeten gehaktbrood
1 godz. 30 min
Pico de Gallo
Brak ocen
Koreaanse Fried Chicken
3 godz. 10 min