Devices & Accessories
Victoria biscuit gebak
Prep. 10 min
Total 1 h 10 min
10 porties
Ingredients
Sponge cake
-
margarine, om in te vettenboter om in te vetten
-
fijne suiker170 g
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
zelfrijzende bloem170 g
-
bakpoeder1 tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
natuurlijk vanille-extract (optional)1 tl
Vulling
-
confituur (bv. aardbei en framboos)100 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
-
frambozen150 g
-
poedersuiker als afwerking1 el
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
4.1 g
Calories
1683 kJ /
402 kcal
Fat
25.5 g
Carbohydrates
39 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Traditionele recepten
47 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Quiche met kool en broccoli
1 h 30 min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
No ratings
Groene biscuittaart
No ratings
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
No ratings
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
No ratings
Lactosevrije tiramisu
No ratings
Aardappelpuree en merguez
No ratings
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
No ratings
Drie soorten melk cake
2 h
Appelmuffins
40 min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
No ratings
Dubai Chocolate Macarons
No ratings