Devices & Accessories
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Prep. 10 min
Total 50 min
6 porties
Ingredients
Broodkruim
-
oudbakken brood in stukken50 g
Kabeljauw
-
oudbakken brood in stukken100 g
-
melk100 g
-
olijfolie50 g
-
uien gehalveerd200 g
-
teentjes knoflook2
-
wortelen in stukken300 g
-
gezouten kabeljauw, geweekt, ontzout en versnipperd400 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bechamelsaus
-
melk300 g
-
bloem60 g
-
boter30 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
room200 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
19 g
Calories
1761 kJ /
421 kcal
Fat
26 g
Fibre
3 g
Carbohydrates
29 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Traditionele recepten
47 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Pas d’évaluation
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Pas d’évaluation
Quiche met kool en broccoli
1h 30min
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Pas d’évaluation
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Pas d’évaluation
Aardappelpuree en merguez
Pas d’évaluation
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Pas d’évaluation
Gebakken buns
Pas d’évaluation
Bulgur en rode linzensoep
50min
Gestoomde marmercake
1h 30min
Victoria biscuit gebak
1h 10min