Devices & Accessories
Verse kaas met walnoten en weibrood
Prep. 15 min
Total 12 h 15 min
12 porties
Ingredients
Verse kaas met walnoten
-
verse volle melk1500 g
-
zure room, 18% vet200 g
-
water250 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
walnoten, gehalveerd100 g
-
warm water voldoende hoeveelheid om te bedekken
Weibrood
-
manitoba bloem (met ± 13% eiwit)320 g
-
volkoren tarwebloem100 g
-
olijfolie50 g
-
suiker1 tl
-
ei1
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
zout1 tl
-
honing (optional) als afwerking
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
366.4 mg
Protein
10.3 g
Calories
1437.2 kJ /
343.5 kcal
Fat
17.9 g
Fibre
2.1 g
Saturated Fat
5.3 g
Carbohydrates
36.8 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Fermentatie modus
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Chicago deep dish-pizza
No ratings
Gestoomde pesto broodjes
No ratings
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 h 10 min
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
No ratings
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55 min
Fruit minestrone met saffraan crème
40 min
XXL - Pompoensoep
50 min
250 g sjalot fruiten
No ratings
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13 h 25 min
Quinoakoekjes
1 h
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3 h
BBQ-saus
20 min