Devices & Accessories
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Prep. 5 min
Total 25 min
4 porties
Ingredients
-
witte suiker250 g
-
water30 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.250 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 - 2 tl
-
melk700 g
-
cacaopoeder100 g
-
whisky30 g
-
slagroom als afwerking (zie tip)
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
8 g
Calories
3110 kJ /
743 kcal
Fat
41 g
Fibre
24.1 g
Carbohydrates
79 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Karamel maken
14 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Ovenschotel van aardappelen
1 h 30 min
Vanillevla met rabarber
50 min
Glutenvrije quiche Lorraine
No ratings
Stoofpotje van Aubrac
17 h 30 min
Frambozen-pistache cake
4 h 35 min
Vanillesiroop
30 min
Gemengde bessen taartjes
No ratings
Toffees
2 h
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1 h
Aardappelmuizen
No ratings
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35 min
Karamelsaus
1 h 30 min